L’AFA HA CELEBRAT L’ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS I SÒCIES

L’AFA de l’Escola Camins ha celebrat aquest divendres 24 d’octubre l’Assemblea ordinària de socis i sòcies, que es duu a terme de forma anual per donar compte de les activitats que s’organitzen al llarg de l’any, els ingressos i les despeses.

La sessió va ser seguida per una trentena de mares i pares, que van poder assabentar-se de les activitats organitzades el curs passat, 2013-2014, i les previstes per aquest curs 2014-2015. Entre d’altres, el berenar de benvinguda a les noves famílies, els tallers familiars, les activitats extraescolars, xerrades, una caminada familiar o la festa de final de curs.

2013-14 ssemblea AFA.jpg (38)A banda del tancament del pressupost del curs 2013-2014 i l’aprovació del pressupost per aquest curs, 2014-2015, a l’assemblea també es va donar a conèixer als nous socis l’organigrama de l’AFA, encapçalat per la presidenta, Anna Boixader, Jep Prat com a vicepresident, Rebeca Enrich, secretària, i Estefania Alabart és la tresorera. També es va aprovar la incorporació d’una nova mare de P3, l’Anja Liebe, com a vocal.

En el torn de precs i preguntes, es va constatar i es va demanar una solució per la manca d’ombres al pati; i també es va demanar la proporció de nens per monitores al menjador escolar.

Tots els punts es van aprovar per assentiment de tots els assistents a l’acte.