TROBADA D’AMPAs A L’ESCOLA CAMINS

DSC_1446El passat dijous 26 de febrer, l’Escola Camins va acollir una reunió dels consells de les AMPAs de les escoles de Banyoles. Es tracta d’una trobada que s’organitza periòdicament al llarg del curs, cada vegada a una escola diferent, per abordar o posar en comú diferents qüestions que afecten el dia a dia d’aquestes associacions.

Entre les qüestions que es van tractar, es va posar sobre la taula el calendari de les festes de final de curs als diferents centres, i les alternatives d’equipaments que li pertoca a cada escola en cas de pluja. També es va informar del procés de preinscripció a primària i secundària obligatòria, que serà del 10 al 17 de març; i del Pla d’Escolarització Extensiva de Banyoles, que suposa el repartiment d’alumnat amb necessitats educatives especials als diferents centres. I finalment, es van presentar els projectes d’Escola de Mares de les escoles de Can Puig, Pla de l’Ametller, i el projecte conjunt de La Draga i La Vila.

A la reunió hi va assistir una quinzena de membres de les AMPA de Banyoles, amb els representants de l’AFA de l’Escola Camins com a amfitrions. També hi va assistir el regidor d’Ensenyament de Banyoles, Jordi Congost, i la tècnica del Servei d’Educació de l’Ajuntament, Anna Roura.