TASTETS DE CIRC EN FAMÍLIA

 

MALABARS, ACROBÀCIA, TELES, TRAPEZI I EQUILIBRIS SOBRE OBJECTES

Es plantegen quatre sessions on es farà un tastet de les diferents tècniques com: malabars, equilibris sobre objectes, teatre, acrobàcies a terra, equilibris acrobàtics i un xic d’acrobàcies aèries amb les teles i el trapezi.

El treball a través d’aquestes tècniques del circ, crea un escenari molt positiu des d’on desenvolupar-se i adquirir valors personals i socials; potenciant aspectes com la participació, la solidaritat, l’esforç i el suport mutu, entre molts d’altres.

L’activitat es realitza en un ambient compartit entre tots els membres del grup, on la varietat d’edats aportarà vivències, informacions, propostes en les que tot el grup s’implicarà i on tothom aprendrà de tothom amb el circ com a centre i pretext.

El circ convida a escoltar, observar, expressar, imaginar, manipular, construir, comprendre, compartir i riure en família.

El que es pretén a través del Circ Familiar, és aportar un granet de sorra a la formació de la persona, de tal manera que educar el cos, el ritme, la interpretació i la coordinació, siguin una forma també de formar el cos i la ment. Facilitant l’adquisició d’habilitats relacionades amb la pràctica del circ, així com habilitats més genèriques de la vida quotidiana.

DIES DE REALITZACIÓ: Els divendres 1, 8, 15 i 22 d’abril a la Factoria (8 i 15) i al pati de l’escola (1 i 22)

HORARI: 1r grup de 16:30h a 18:00h (P3/P4). 2n grup de 18:00h a 19’30h.(P5- 1r)

PREU SOCI AFA: 26,5€ per participant –  PREU NO SOCI:  35€ per participant (inclou assegurança) . Es pagarà el primer dia de l’activitat als responsables de la Comissió

INSCRIPCIONS: del 15 al 24 de març, enviant la butlleta a extraescolarsafaescolacamins@gmail.com 

REALITZA L’ACTIVITAT:   Associació Cultural “Al Cim de Cinc”

ORGANITZA:  Comissió extraescolars AFA Escola Camins

Us hi esperem!!!