Chemins du français

A “Chamins du français” aprenem el francès de manera lúdica i amb alegria. El principal objectiu no és que aprenguin l’idioma sinó que se l’estimin i que creïn una relació bonica amb la llengua francesa. Les classes són vivencials, on tots podem participar i gaudir del moment i de l’idioma.

Es treballa el vocabulari i les estructures gramaticals bàsiques per començar a comprendre i fer-se entendre en francès a través de jocs orals, cançons gestuals i reals, danses, contes i manualitats.

A partir dels 8-9 anys s’afegeixen jocs de lectura i l’escriptura és cada cop mess present. Es parla en francès durant tota la classe i s’estimularà el llenguatge oral dels alumnes.

Dimecres
grup 1:  12:30h a 13:30h
grup 2:  13:40h a 14:40h
grup 2:  13:40h a 14:40h

Escola Camins
60€ trimestre 1r i 2n trimestre  /   40€ trimestre 3r trimestre (abril-maig)

Inscripcions: abans del 15 de setembre
Procés d’inscripció: omplint el següent FORMULARI
A partir d’aquesta data, rebreu un email de la Comissió d’Extraescolars de l’AFA amb la confirmació de plaça per a l’activitat o activitats sol·licitades. Si no la rebeu, poseu-vos en contacte amb la Comissió d’Extraescolars

Requisit: Cal ser soci de l’AFA per inscriure’s a qualsevol de les activitats extraescolars.
Calendari: L’activitat començarà la primera setmana d’octubre i s’acabarà l’última setmana de maig.
Pagament: El cobrament serà trimestral i es farà efectiu per avançar entre l’1 i el 5 del primer men del trimestre.
Altes i baixes: S’han de notificar per correu electrònic a la Comissió d’Extraescolars de l’AFA (extraescolars@afa.escolacamins.com) i us farem arribar el formulari corresponent. Cal haver omplert aquest formulari i haver rebut la posterior confirmació per email de la Comissió d’Extraescolars de l’AFA perquè l’alta o la baixa sigui vàlida.
Les baixes s’han de comunicar com a mínim amb 15 dies abans que comenci el següent trimestre.

Organitza: AFA Escola Camins

Anuncis