Moviment creatiu

Foto_Moviment creatiuÉs una activitat molt complerta, ideal per als nens i nenes d’educació infantil, que combina el plaer de moure’s, de crear, d’expressar-se, de comunicar-se i de pensar. Es  treballa la consciència del valor del cos en la seva totalitat  (potencialitats perceptives, cognitives, socials i emocionals ) a través de l’expressió espontània. Es tracta de crear un marc idoni  on l’alumne es pugui moure amb equilibri, estabilitat i llibertat, per tal que es desvetlli el seu coneixement natural del moviment.

P4-P5-1r-2n-3r

Dimarts
P4-P5: 17h a 18 h
1r-2n-3r: 18h a 19 h 
La Factoria

*Cal que porteu els nen i nenes a la Factoria, que es troba al carrer Baldiri Reixach, 403, (darrera del Tanatori del Pla de l’Estany), a uns 5 min. a peu de l’escola.

Professora: Mercè Sardà
Preu socis: 60€ trimestre 1r i 2n trimestre
                     40€ trimestre 3r trimestre (abril-maig)
Preu NO socis:  81€ trimestre  1r i 2n trimestre
                              54€ 3r trimestre (abril-maig)

Normativa:
Calendari: L’activitat començarà la primera setmana d’octubre i s’acabarà al juny, quan comenci la jornada intensiva de l’escola.

Preus:
–  El preu es podrà veure modificat durant el curs amb previ avis,en cas d’augment d’algun impost que afecti el servei o per no arribar a la ràtio mínima.
–  El pagament d’aquest servei es realitzarà trimestralment.
– El preu es conta per assistir tot el curs a aquella activitat tot i repartir-se en tres pagaments. En cas de baixa a mig curs caldrà justificar-la i avisar-ne el més aviat millor per mail a afaescolacamins@gmail.com. El trimestre en curs s’haurà d’abonar íntegrament.
– 10% de descompte per famílies nombroses

Número d’alumnes:
–  El mínim d’alumnes per poder realitzar el servei és de 8 per grup.
–  El màxim d’alumnes és de 12.

Pre-inscripcions:
Dies: del 1 al 15 de juliol
Procés de pre-inscripció: omplint el següent FORMULARI

Organitza: AFA Escola Camins

Anuncis