Multiesport

extraescolars 2014-15 (3)El Consell Esportiu del Pla de l’Estany té per objectiu la promoció i l’organització d’activitats multiesportives al Pla de l’Estany. La seva finalitat és iniciar als més joves a la pràctica d’activitat física per a crear hàbits esportius i saludables, afavorir l’educació integral dels infants i desenvolupar el treball dels valors a través de l’esport.

La inscripció a les sessions setmanals de l’extraescolar multiesport inclou també la participació a les activitats de cap de setmana.

P3, P4 i P5: Treball de desenvolupament motriu i coordinació mitjançant les capacitats perceptiu-motrius (coordinació, equilibri, relació espai-temps), habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, coordinació ull-mà, peu, cap…) i una introducción al multiesport.

lr, 2n, 3r i 4t: S’ofereix un ampli ventall d’activitats físiques. Entre elles, diferents esports per tal que els nens/es tinguin coneixement i criteri per escollir posteriorment l’esport que més els agradi. El joc és l’eina per arribar aquests coneixements, valorant la participació per saber els resultats i sense entrar en aspectes tècnics.

Dimarts – 1r-2n-3r-4rt
16:20 h a 17:35 h
(a les 16:20 h els monitors del Consell Esportiu recolliran els nens a l’Escola i els portaran fins al pavelló) (pendent de confirmar)

Pavelló Farga  (la recollida dels nens s’ha de fer al pavelló) (pendent de confirmar)
19,38 €/mes – 8 mensualitats (octubre- maig)

Dimarts – P3-P4-P5
16:20 h a 17:20 h

Escola Camins
17,50 €/mes – 8 mensualitats (octubre- maig)

Inscripció:
Al Consell Esportiu del Pla de l’Estany del 27 d’agost al 20 de setembre o a la web www.ceplaestany.cat o consellesportiu@ceplaestany.cat

Tel. 972581344
Horari d’atenció: De dilluns a divendres de 08.00 h a 15.00 h i Dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h

Organitza:  Consell Esportiu del Pla de l’Estany

Requisit: Cal ser soci de l’AFA per inscriure’s a qualsevol de les activitats extraescolars.
Calendari: L’activitat començarà la primera setmana d’octubre i s’acabarà l’última setmana de maig.

Anuncis