Música (Sensibilització)

Percussi_2014_15_19_En els cursos de P3-P4 es treballarà el ritme, el cant i l’expressió artística a partir de jocs i cançons. Ens centrarem en explorar, conèixer i experimentar les possibilitats que ofereix la música, ja sigui des de la veu, el cos, els sons o els instruments.  Potenciant la creativitat i la música com a eina per a divertir-nos tot cantant, ballant i jugant.

En edats més avançades continuarem treballant la música a partir dels jocs i les cançons, però introduint la pràctica d’instruments com la percussió, els boomwhackers o el xilòfon. Continuarem explorant el ritme, el cant, l’harmonia i l’expressió artística tot cantant, ballant i jugant. Es potenciarà la creativitat, la sensibilitat musical i les múltiples formes d’expressió artística que té la música.

Dilluns: P3-P4 
Dimecres: P5-1r
16:20 h a 17:20 h
Escola Camins

Professor: Berta Ayats
Preu socis:  54 € trimestre 1r i 2n trimestre  /  36 € trimestre 3r trimestre (abril-maig)
Preu NO socis:  85 € trimestre 1r i 2n trimestre  /  55 € trimestre 3r trimestre (abril-maig)

Normativa:
Calendari: L’activitat començarà la primera setmana d’octubre i s’acabarà a finals de maig.

Preus:
–  El preu es podrà veure modificat durant el curs amb previ avis,en cas d’augment d’algun impost que afecti el servei o per no arribar a la ràtio mínima.
–  El pagament d’aquest servei es realitzarà trimestralment.
– El preu es conta per assistir tot el curs a aquella activitat tot i repartir-se en tres pagaments. En cas de baixa a mig curs caldrà justificar-la i avisar-ne el més aviat millor per mail a afaescolacamins@gmail.com. El trimestre en curs s’haurà d’abonar íntegrament.
– 10% de descompte per famílies nombroses

Número d’alumnes:
–  El mínim d’alumnes per poder realitzar el servei és de 6 per grup.
–  El màxim d’alumnes és de 10.

Pre-inscripcions:
Dies: del 1 al 15 de juliol
Procés de pre-inscripció: omplint el següent FORMULARI

Organitza: AFA Escola Camins

Anuncis