Vine al circ!!

Newsletter

Les classe de circ, permeten crear una relació i de creixement personal entre els/les participants, amb la finalitat de compartir un espai des d’on desenvolupar-se i adquirir valors personals i socials; potenciant aspectes com la participació, la solidaritat, l’esforç i el suport mutu entre d’altres. Aportant un granet de sorra a la formació de la persona i ala convivència en societat.

Els nens i nenes faran un tastet de les tècniques més atractives del circ a través de l’expressió i el treball corporal.  S’introdueixen a nivell inicial els malabars (mocadors, pilotes, anelles, diàbolo, plat xinès i carioques), els equilibris sobre (xanques, rola-bola, bola d’equilibri i slike-line), acrobàcies i equilibris acrobàtics amb parelles o grups, els aeris amb les teles i el trapezi i també es fa un xic d’expressió corporal a partir de la dansa i el teatre.

P4-P5-1r-2n-3r
Dilluns
grup 1r-2n-3r:  12:30 h a 13:30 h
grup P4-P5:  13:40 h a 14:40 h
Escola Camins
18 €/mes – 8 mensualitats (octubre- maig). Aquest preu inclou matrícula i el material. Aquest import es cobrarà per domiciliació bancària

Calendari: L’activitat començarà la primera setmana d’octubre i s’acabarà al juny, quan comenci la jornada intensiva de l’escola.

Pre-inscripcions:
Dies: del 1 al 15 de juliol
Procés de pre-inscripció: omplint el següent FORMULARI

Organitza: AFA Escola Camins

Anuncis