Fem Teatre

Teatreamb Llum Vall

Fent teatre vivim situacions i personatges que cobren vida i ens ajuden a entendre. El teatre és jugar, és fer “com si… “. Utilitzem el joc de ficció i simbòlic per recrear situacions i jugar rols. A través de diferents jocs s’aprenen pautes que ens ajuden a conviure i a treballar en equip.

Per què necessiten fer teatre? Perquè ajuda a créixer com a persones. Perquè tots naixem sabent fer teatre i no s’ha de perdre aquesta facultat innata que ens dota per  a l’aprenentatge i la comunicaciò durant tota la nostra vida. Perquè el nen/nena necessita reforçar la seva autoestima i desenvolupar el seu valor personal en un entorn d’interacció social. Perquè el nen/nena ha de desenvolupar la seva capacitat per a una comprensió adulta del seu entorn i les seves circumstàncies vitals. Perquè el teatre recrea la realitat i  les seves persones a través de circumstàncies fictícies i personatges. A travès del teatre s’aprèn a ser. Perquè el teatre es fa en equip fomentant l’estima individual, la integritat personal i el valor del treball col·lectiu. Perquè el teatre és expressió. Perquè el teatre és multidisciplinari i fomenta l’estima per l’art i la cultura.

Dilluns
grup P5-1r:  16:20h a 17:20h

Divendres
grup 2n-3r-4rt:  16:20h a 17:20h

Escola Camins
60€ trimestre 1r i 2n trimestre  /   40€ trimestre 3r trimestre (abril-maig)

Inscripcions: abans del 15 de setembre
Procés d’inscripció: omplint el següent FORMULARI
A partir d’aquesta data, rebreu un email de la Comissió d’Extraescolars de l’AFA amb la confirmació de plaça per a l’activitat o activitats sol·licitades. Si no la rebeu, poseu-vos en contacte amb la Comissió d’Extraescolars

Requisit: Cal ser soci de l’AFA per inscriure’s a qualsevol de les activitats extraescolars.
Calendari: L’activitat començarà la primera setmana d’octubre i s’acabarà l’última setmana de maig.
Pagament: El cobrament serà trimestral i es farà efectiu per avançar entre l’1 i el 5 del primer men del trimestre.
Altes i baixes: S’han de notificar per correu electrònic a la Comissió d’Extraescolars de l’AFA (extraescolars@afa.escolacamins.com) i us farem arribar el formulari corresponent. Cal haver omplert aquest formulari i haver rebut la posterior confirmació per email de la Comissió d’Extraescolars de l’AFA perquè l’alta o la baixa sigui vàlida.
Les baixes s’han de comunicar com a mínim amb 15 dies abans que comenci el següent trimestre.

Organitza: AFA Escola Camins

Anuncis